18
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST - Door medische problemen of gevolgklachten na een zware medische ingreep of behandeling kan zo’n 2 % van de bevolking toiletbezoek niet uitstellen tot men thuis is. Daarom riepen gezamenlijke patiëntenorganisaties eind vorig jaar in een tv-programma bedrijven en instellingen op mee te werken aan een netwerk van “Hoge Nood” toiletten in Nederland.


Plaatselijk Belang Buitenpost heeft aan deze oproep gehoor gegeven en is met succes een wervingsactie begonnen onder bedrijven, instellingen en winkels in Buitenpost. Deelnemende bedrijven zijn in het dorp herkenbaar door een “Hoge Nood” sticker op de deur. Om de deelnemers te bedanken heeft Plaatselijk Belang hen vorige week in it Koartling uitgenodigd voor een kopje koffie met iets lekkers om daarmee de actie af te sluiten. Mensen die wel eens een hoge nood-toilet nodig hebben, kunnen gratis een “Hoge Nood” app op de telefoon installeren. Met deze app zie je in een oogopslag waar het dichtstbijzijnde hoge nood-toilet is.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie