26
za, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
SURHUISTERVEEN - Renze Hamstra uit Surhuisterveen werd zondag 101 jaar.
Maandagmiddag kreeg hij in het Suyderhuys een bezoek van burgemeester Oebele Brouwer. De burgemeester bracht  een pakket streekproducten mee. De heer Hamstra  is geboren in Surhuizum. Op zijn 22-e trouwde hij met Lubbertje Laanstra. Zij overleed 5 jaar geleden. Samen kregen zij een zoon en een dochter, 2 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Zoon Jan overleed 4 jaar geleden. 
De heer Hamstra werkte in zijn jonge jaren bij de boer en als grondwerker. Hij vervolgde zijn carrière bij de gemeente Achtkarspelen als strater en bij de waterzuivering in Surhuisterveen. Zijn grootste hobby’s waren het houden van duiven en schapen. De heer Hamstra verkeert als 101-jarige nog in goede gezondheid. Hij gebruikt geen medicijnen, hoort nog prima en heeft geen bril nodig om goed te kunnen zien. Tot 10 jaar geleden reed hij nog auto.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie