25
do, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST. Na de zomer start de Walk & Talk met een nieuw seizoen in de Bibliotheek. Tijdens de zomerperiode is de Walk & Talk online gegaan. Op de facebook pagina van Bibliotheken Noord Fryslân werd in een reeks van vier vlogs informatie gegeven over baanverlies, online trainingen, keuzes maken, voorbereiden op een sollicitatie en de elevatorpitch. Deze vlogs zijn terug te kijken op www.ontdekdebieb.nl/walkentalk.

Walk & Talk voor wie?
De Walk & Talk is een informele ochtend waar u meer informatie krijgt over werk, loopbaan en carrière. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe baan of naar ander werk, dan kunt u daar soms wel wat hulp bij gebruiken.

Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een CV, solliciteren en netwerken. Deelnemers kunnen ook luisteren naar de ervaringen van oud-deelnemers. Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd, maar bovenal leren de deelnemers van elkaar. Daarnaast telt een Walk & Talk bijeenkomst als een netwerkgesprek bij het UWV.

Datum, tijden en locatie
De Walk & Talk start op 8 september van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Dokkum en op 10 september van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Buitenpost.

De Walk & Talk in Buitenpost is op elke 2e donderdag van de maand.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie