20
za, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST – OPnieuw! breidt uit en laat 4500 vierkante meter bedrijfsruimte bijbouwen. Hiermee wordt de bedrijfsruimte verviervoudigd! In dit nieuwe gedeelte zal de metaalbewerking, houtbewerking en stoffering worden gehuisvest. Ook is er ruimte voor opslag, een circulair café en een showroom. Verwachting is dat de nieuwbouw in het eerste kwartaal van 2021 wordt opgeleverd.

Snelle groei
“Het bedrijf is in december 2019 officieel geopend. We zijn nog geen jaar verder en we breiden alweer flink uit”, zegt directeur-eigenaar Douwe Jan Boersma. “Het gaat goed, door op tijd te schakelen kunnen we deze groei doorzetten en creëren we een solide en gezonde basis voor de toekomst. Uitbreiding helpt ons om dit te kunnen realiseren. ” Het bedrijf telt op dit moment 27 medewerkers, waarvan 15 vaste krachten die wordt aangevuld met flexibele krachten. Na de uitbreiding is er ruimte om te groeien naar twintig tot dertig vaste krachten.

De vraag naar circulaire producten neemt toe. Steeds meer gebruikte producten krijgen via OPnieuw! een tweede leven. OPnieuw! heeft onder andere een samenwerkingsovereenkomst met de NS. Treinonderdelen worden overgenomen en krijgen een tweede leven als schommel, bank, stoel of vergadercel.

Sociale winst
OPnieuw! biedt mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Sociale winst is een onmisbaar onderdeel in de bedrijfsvoering van OPnieuw!.

“Je wilt het goed doen voor je bedrijf en je medewerkers”, aldus Boersma. “Maar dat is ook altijd een spanningsveld, er zijn mensen die niet op die sneltrein meekunnen. Bij Opnieuw! bieden we deze mensen de mogelijkheid om hun talenten in te zetten. Door weer aan het werk te zijn stimuleer je de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van iemand. Dit draagt bij aan een gevoel van eigenwaarde en geeft iemand zelfvertrouwen. Mooi om hier als bedrijf een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Sociaal en Circulair ondernemen
OPnieuw! geeft op sociale manier invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld. De doelstelling is om met deze onderneming een gezond bedrijf te creëren, waarin sociaal en circulair de boventoon voeren. De onderneming in Buitenpost richt zich vooral op het hergebruik van kantoorinrichting.

Voor meer informatie kijk op: opnieuw.nl

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie