29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
SURHUISTERVEEN. Deze week is er bij Albert Heijn een voedselinzameling voor De Voedselbank in Achtkarspelen. Dit is nodig omdat de Voedselbank behoorlijk inteert op haar voedselvoorraad door o.a. het coronavirus en daardoor minder goederen krijgt toebedeeld. Bij de ingang van de winkel van Albert Heijn in Surhuisterveen staat deze week een grote uitstalling van producten die de Voedselbank heel goed kan gebruiken.
De Voedselbank Achtkarspelen vraagt u om één of meerdere van deze producten te willen kopen en deze dan te schenken aan de Voedselbank. Na het afrekenen aan de kassa kunt u de gekochte producten plaatsen in een speciaal daarvoor bedoelde box die achter de kassa’s staat. De box zal regelmatig worden geleegd en de inhoud wordt vervolgens gebracht naar de Voedselbank. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus a.s. zal er in de winkel ook een vrijwilliger van de Voedselbank Achtkarspelen aanwezig zijn om de actie te promoten en eventuele vragen van u te beantwoorden. Deze actie wordt van harte bij u aanbevolen, zodat de cliënten van de Voedselbank voortaan een goed- en gezond voedselpakket kunnen blijven ontvangen!

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie