27
za, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
ÂLDTSJERK: Gerhild van Rooij vertelt over kunst in Tytsjerksteradiel. Deze keer over de raamexpositie van Aukje Reitsma

In de ramen van Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan het plein Van Sminiaweg 70 in Âldtsjerk staan t/m 29 augustus unica druksels van kunstenaar Aukje Reitsma uit Goutum. De raamexposities zijn 24/7 van buitenaf, coronaproof te bekijken. Dat werkt drempelverlagend. Al of niet ervaren kunstkijkers zagen sinds 1 mei een variatie aan technieken. Speelse grafiek en objecten van Reitsma zijn vele malen in GBV getoond. Voor de Raamexpositie maakte ze nieuwe druksels. Albert Schaafsma  uit Oentjserk  (van de Museumboot) opende op een snikhete zondag 9 augustus de tentoonstelling, met publiek op anderhalve meter afstand.  “Aukje blijft verrassen, creativiteit zich niet laat knevelen door leeftijd of verandering in omstandigheden. In de kunst geldt: “Er moet gecreëerd worden”.  De raamexposities bieden de kans om daarvan kennis te nemen.  

{gallery}Hilda/2020/aukjereitsma{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie