20
za, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
HARKEMA. Zaterdag 29 augustus werd voor de tweede maal dit jaar een harmonicafestijn bij openluchtmuseum De Spitkeet gehouden. Ruim dertig muzikanten hadden zich aangemeld om bij het museum te komen spelen. Sommige muzikanten zaten binnen, maar door het droge weer waren er ook diverse harmonicaspelers die verspreid over het park buiten zaten. Het evenement werd, zoals ook vorige keren, georganiseerd door Harmonicaclub De Loekpoedels in samenwerking met De Spitkeet. Harmonica's zorgen vaak voor een gezellige sfeer en dat was ook dit keer weer het geval.

Tevens werd deze zaterdag de laatste fietstocht georganiseerd. Acht zaterdagen achtereen had de fietscommissie van De Spitkeet een fietstocht van rond de 35 km uitgezet. De deelnemers kwamen met hun fietsen achter op de auto uit heel Fryslân en ook wel uit andere provincies. Zij hebben genoten van het prachtige landschap van de Friese Wouden en het Groninger Westerkwartier. Per tocht waren er, afhankelijk van het weer, 75 tot 250 fietsers. Er waren zelfs deelnemers die aan alle acht fietstochten hebben meegedaan.

Foto's: Geert Huisman

{gallery}Luc/2020/harmonica2{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie