28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM. Wat is VAKwerk Burgum precies
Wij als 3 zussen (Hanneke, Tineke, Joke Ket uit Hurdegaryp) hebben VAKwerk Burgum opgezet in navolging van VAKwerk Dokkum.
De doelstelling is om leegstaande panden in te richten met Verrassend Ambachtelijk Kunstzinnig werk. Wij zorgen ervoor dat de stoepen geveegd en de ramen gelapt zijn. Geen hangvolk om de deur, geen vernieling en vervuiling.
Bovendien kan een toekomstige koper/huurder in alle rust rondkijken wat voor mogelijkheden er zijn. VAKwerk verwijst eventuele koper/huurder door naar de makelaar of eigenaar van het pand.

Ook de omliggende panden hebben profijt als er geen leegstand is. Op dit moment kunt u ons vinden aan de Tsjibbe Geartsstrjitte 3 in Burgum. Dit is het 2 de pand welke wij op deze wijze met Verrassend Ambachtelijke Kunst vullen.
Helaas is september de laatste expositiemaand van Vakwerk in dit pand. Het inrichten van het pand is gedaan uit gezamenlijke huisraad. Aanvulling is gekocht bij Kringloop Estafette in Burgum en gekregen of voor een klein bedrag aangekocht.
Iedere 2 maanden krijgen kunstenaars en ambachtslieden (VAKwerkers) de kans om hun werk te exposeren.
Wij willen het publiek op een laagdrempelige manier kennis laten maken met een grote diversiteit aan kunst/ambacht en kunstzinnigheden.
Laagdrempelig betekent:
- dat je vrij rond kunt kijken zonder dadelijk de portemonnee te trekken
- dat er al voor een klein bedrag iets bijzonders gekocht kan worden
- dat kunstenaars/ambachtslieden aan het werk kunnen zijn
- dat je met je vragen over het geëxposeerde werk terecht kunt bij één van de VAKwerkers.
- dat je via de facebook pagina van VAKwerk op de hoogte blijft van de activiteiten
Vakwerk Burgum heeft de kunstenaars, het publiek maar ook ons veel gebracht. We willen ons graag belangenloos blijven inzetten om leegstaande panden, de rotte kiezen, uit dorpen te weren en zijn op zoek naar een ander pand waar we opnieuw een tijdelijke kunstzinnige pracht kunnen inrichten.
Zoals gezegd, we vegen de stoep, lappen de ramen en zorgen voor een goede uitstraling van het pand waar een ieder graag komt kijken en/of om iets kunstzinnigs te kopen.
Heeft u een leeg pand en wilt u met ons in gesprek?
Stuur een mail of bel naar een van de onderstaande adressen, wij maken graag een afspraak!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.@gmail.com
Hanneke 06-11035283 / Joke 06-55689255

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie