28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
MÛNEIN - Een 27-jarige verdachte uit de Friese plaats Mûnein staat dinsdag 8 september pro forma terecht bij de rechtbank in Leeuwarden op verdenking van de dodelijke steekpartij op 6 juni 2020 in Mûnein.

De verdachte verwondde twee slachtoffers zeer ernstig met een mes, als gevolg waarvan een slachtoffer ter plaatse overleed. De tenlastelegging is moord subsidiair doodslag en poging tot moord subsidiair doodslag. De verdachte stak de slachtoffers onder meer in hals, been en armen.

Ambulance
De politie kreeg zaterdag 6 juni 2020 een melding te gaan naar een woning in Mûnein waar iemand meerdere personen had neergestoken. In één woning werd een gewonde aangetroffen die met een ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis

Overleden
In een andere woning in dezelfde straat zou de dader zich bevinden. Toen de politiemedewerkers naar die woning liepen, kwam de verdachte naar buiten. Hij werd ter plaatse aangehouden. Bij hem werd een mes aangetroffen. In die tweede woning werd  het dodelijke slachtoffer gevonden.

De slachtoffers liepen beiden tientallen steek- en snijwonden op.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie