26
vr, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
GARYP - Als Anna Bijlsma na een overlijden de uitvaart met de familie voorbereidt, dan gebeurt dat vaak aan de keukentafel. "Alles wat komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart kunt u met mij bespreken. Of het nu gaat om vragen over een begrafenis of crematie. Of over de kosten van een uitvaart, verzekeringen, etc. Wilt u weten wat er zoal kan of wilt u alleen kennismaken? Ik ontvang u graag bij mij thuis aan de keukentafel."

Anna Bijlsma: "Ik stel mijn eigen keukentafel graag beschikbaar voor iedereen die vragen heeft omtrent het afscheid nemen van een dierbare. U bent welkom tijdens de inloopochtend op maandag 7 september van 10.00 uur tot 12.00 uur aan de Easterein 3 in Garyp."
Mocht deze datum niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen:
Telefoonnummer 06 – 10 33 03 37 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie