24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - De politie heeft maandag drie verdachten aangehouden op verdenking van het telen van hennep. Er werden een hennepkwekerij en een hennepdrogerij en -knipperij ontmanteld.
Aan het Konvintpaad in Haskerdijken is maandagochtend een 56-jarige man uit de gemeente Heerenveen aangehouden op verdenking van het telen van hennep.
Aan de Hagewyk in Drachten werd een niet-in-werking-zijnde hennepkwekerij ontmanteld. Hier werd een 56-jarige vrouw uit Drachten aangehouden. De kwekerij is afgevoerd en wordt vernietigd.

Drogerij en knipperij
In een woning aan de Langelaan in Burgum werd een ruimte gevonden die mogelijk als hennepdrogerij en -knipperij diende. Hier is een 45-jarige man uit Burgum meegenomen voor verhoor op het politiebureau.
Bij de woning in Haskerdijken zijn een auto, een motor, een boot en een bedrag aan contant geld in beslag genomen, omdat de politie vermoedt dat dit alles door hennepteelt is verkregen. De politie sluit niet uit dat er nog meer mensen aan worden gehouden.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie