28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
SURHUZUM - Dinsdag 8 september is het 65 jaar geleden dat het echtpaar Klaas de Jong en Pietje de Jong-Alma in het huwelijksbootje stapte. Burgemeester Oebele Brouwer brengt een bezoek aan het echtpaar om ze te feliciteren met hun bijzondere huwelijksjubileum.

De heer de Jong werd in 1936 geboren in Surhuizum. Mevrouw De Jong-Alma zag in 1934 het levenslicht in Drogeham. De heer de Jong nam, samen met zijn broer, het transportbedrijf van zijn vader over in hun woonplaats. Mevrouw ondersteunde haar man zoveel mogelijk in het eigen bedrijf en zorgde daarnaast voor de kinderen en het huishouden.

Het echtpaar kreeg twee kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels is de familie uitgebreid met 5 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen. De jubilarissen verkeren in goede gezondheid, wonen zelfstandig en zijn volledig zelfredzaam. De familie viert het 65-jarig jubileum in familiekring.

{gallery}Luc/2020/dejongs{/gallery}

Foto's Fokke Ophuis

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie