21
vr, jan
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_CASE_MISMATCH] Image source root/images/2017/Luc/2020/johanv1 cannot be found with a case-sensitive search but a file system entry root/images/2017/luc/2020/johanv1 exists. While some operating systems (e.g. Windows) are case-insensitive, others (e.g. Linux) are case-sensitive in matching file system entries. On this server, the image source must match the file system entry exactly, including character case.

Nieuws

BURGUM - Is het omdat wij de huidige corona maatregelen zo goed in acht nemen of omdat we gewoon geluk hebben dat we dit soort van kleine evenementen nog in Burgum kunnen organiseren? Het mooist zou natuurlijk zijn dat het eerste het geval is, dat zou er op duiden dat wij het belang van de maatregelen inzien en tevens beseffen dat we zelf invloed hebben op de gevolgen van de pandemie. Laten we het er op houden dat het een combinatie is van zorg voor elkaar, voor onszelf en gelukkige geografische omstandigheden dat wij nog in een relatief veilig gebied wonen waarin, zoals gezegd kleine evenementen weer of nog mogelijk zijn.

Zaterdag om half een in de supermarkt – wat natuurlijk geen geschikte tijd is om te winkelen- lijkt zo ongeveer negen op de tien klanten hun eigen belang ondergeschikt te willen maken aan het algemeen belang. In plaats van zich te verheugen over de negen op de tien die dit wel doen is men geneigd- ik moet nu even voor mijzelf spreken- om zich dan te ergeren aan die ene die zich nergens wat van aantrekt.
Maar genoeg daarover. De kermis, die in het voorjaar over moest gaan, draait als vanouds zij het nu met gelegenheid voor het ontsmetten van de handen en aangegeven looproutes.
Ook kon men evenals de drie vorige zaterdagmiddagen op verschillende locaties genieten van live optredens . Deze keer van het country en folk georiënteerde songs van het duo Bakker & Niehaus. Misschien kennen sommigen hen tevens als leden van de band, Alice Springs.
Volgende week voorlopig voor het laatst live muziek yn’e buorren met dan Folkert Hans Tolsma.
{gallery}Luc/2020/johanv1{/gallery}

Foto's: Johan Veenstra


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie