25
di, juni
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
HARKEMA - Afgelopen zaterdag organiseerde De Spitkeet haar jaarlijkse Fruitdag. Deze werd ondanks de coronacrisis bezocht door 150 bezoekers. Anders dan vorige jaren was het wel, maar de bezoekers hielden zich keurig aan de regels en het werd een gezellige dag. Er werd ook door menigmaal een appeltje geschild voor de langste schil.
Deze werd gewonnen door Christina Hiemstra met een schillengte van 2,23 meter. Tweede werd Willem Weening met een schillengte van 2,18 meter. Ook kon men raden op het gewicht van een goed gevulde fruitmand. Het gewicht bedroeg 7800 gram. Dit werd geraden door Fokke Hansma. De vrijwilligers van de verkoop van het fruit, bloemen, jams en siropen en andere artikelen waren tevreden over de opbrengst van de verkoop, die volledig voor de Spitkeet was bestemd.

{gallery}Luc/2020/fruitdag20{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie