25
di, juni
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Dinsdag 6 oktober en woensdag 7 oktober vinden werkzaamheden plaats op een gedeelte van de N356, de Sintrale As. Hierdoor kan verkeer maar één rijstrook gebruiken. Dinsdag 6 oktober geldt dit voor de rijbaan vanaf de afslag De Westereen tot afslag Broeksterwâld/ Wâlterswâld (richting Dokkum) en woensdag 7 oktober voor de andere zijde (richting Nijega/Drachten).

De aannemer doet onderzoek naar de oorzaak van de scheurvorming in het asfalt. Hiervoor is het nodig om per dag één rijstrook af te zetten en geldt er een snelheidsbeperking. De op- en afrit bij Dwarsloane is op beide dagen geheel afgezet tussen 10.00 en 14.00 uur. Verkeer kan omrijden via de Sintrale As over Dokkum. Deze omleiding is met borden aangegeven.
De verwachting is dat het asfalt in het voorjaar van 2021 hersteld kan worden. Dit gedeelte van de Sintrale As is aangelegd van 2013 tot 2015.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie