19
zo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
JISTRUM - Twee nieuwe hoofdtrainers voor het eerste elftal dat aankomend seizoen weer zal uitkomen in de 'standaard vijfde klasse'. Beide heren zullen de leiding hebben op dinsdag-, donderdagavond en zaterdagmiddag. V.V. Jistrum gaat met een 'duo hoofdtrainer' werken; Douwe Douma en Wim Rietdijk zijn vanaf aankomend voetbalseizoen (2020-2021) de twee nieuwe hoofdtrainers voor ons eerste elftal.


Douwe Douma heeft ervaring opgedaan bij de clubs SV Suawoude en VVT en is een jonge en ambitieuze trainer. Hij zal zich ook bezighouden met een 'jeugdplan'; samenwerking met de jeugdtrainers.

Wim Rietdijk is voor ons geen onbekende. In het verleden heeft hij al gewerkt bij ons, destijds met het A1 team. Wim Rietdijk heeft onder andere gewerkt bij Cambuur Leeuwarden, SC Franeker, Leeuwarder Zwaluwen, vv Hardegarijp en vv Zwaagwesteinde. Wim Rietdijk heeft zowel ervaring als 'Hoofd Jeugd Opleiding' alsmede hoofdtrainer. Bij o.a. vv Zwaagwesteinde werd Wim Rietdijk als trainer kampioen met het eerste elftal. Het bestuur is zeer trots dat beide heren de verantwoordelijkheid nemen om met het team aankomend seizoen weer in de 'standaard klasse' te voetballen.

Na drie seizoenen in de 'reserve klasse' is nu de tijd gekomen om weer terug te keren bij de 'standaard elftallen'. Ze verheugen zich allen weer op mooie wedstrijden en een volle kantine tegen verenigingen bij uit de regio! 

Yge Venema blijft aan als assistent-trainer, Johannes v/d Sluis als leider. Willem P. de Vries is vaak beschikbaar als assistent-scheidsrechter (grensrechter).

De gesprekken met Douwe Douma en Wim Rietdijk verliepen wenselijk en nogmaals delen wij mee dat V.V. Jistrum zeer content is met het 'strikken' van deze beide trainers.

Voor het lopende seizoen gaat het bestuur er vanuit dat de leiding en het team (spelers) er alles aan gaan doen om zo hoog mogelijk te eindigen in de 'reserve vijfde klasse'! Een kampioenschap is tevens mogelijk!

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie