22
ma, juli
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Voetbal
BUITENPOST. Een groep 13- tot en met 16-jarigen hebben zaterdagochtend techniektraining gekregen van hoofdcoach Jasper Bouma van VV Buitenpost. Hij werd hierbij geassisteerd door de jeugdtrainers Bauke Jan Stuursma, Marc Lourens en Halbe Elsenga. Alle junioren waren voor de speciale training uitgenodigd en mochten een vriend of vriendin meenemen. De verschillende vormen van techniektraining gebeurde in kleine groepjes per leeftijdscategorie.

VV Buitenpost bood de extra training in de voetballoze coronatijd aan omdat techniektraining van essentieel belang is voor voetballers. Goede technische vaardigheden helpen een speler bij iedere voetbalhandeling. De deelnemende junioren reageerden enthousiast en waren zeer tevreden over de aanpak van de vier trainers. Na afloop kreeg iedereen nog een traktatie van kantinebaas Ronnes Bloembergen.

{gallery}Luc/2020/techniek{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie