25
zo, feb
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
BUITENPOST - Zaterdag staat dé Friese derby op het programma: VV Buitenpost – ONS Sneek. Op Sportpark De Swadde gelden de bekende coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en thuisblijven bij klachten. Registratie en het invullen van een gezondheidsverklaring door bezoekers gaat via een QR-code. Hiervoor zijn bordjes bij de entree geplaatst. Wie geen smartphone heeft om de code in te scannen kan een formulier gebruiken die bij de kassa ligt.

Het gebruik van de QR-code is heel eenvoudig. Bezoekers richten de camera van de smartphone op QR-code en volgen de aanwijzingen op scherm. Na het invullen van de gevraagde gegevens volgt een bevestiging en is de bezoeker welkom op het sportpark van VV Buitenpost.

De eerste thuiswedstrijd van de Blauwkes is dus direct een ware derby tegen een gerenommeerde tegenstander. ONS Sneek kwam vorig seizoen nog uit in de Derde Divisie, maar besloot dat het beter was om dit seizoen in de Hoofdklasse te gaan spelen. Buitenpost stond er niet goed voor toen de competitie vorig seizoen werd stilgezet, maar gaat de uitdaging opnieuw aan. De wedstrijd van vorige week tegen Genemuiden leverde dan wel geen punten op voor de Blauwkes, maar wel een goed gevoel bij de spelers en staf. Het feit dat er slechts met 1-0 werd verloren van een titelkandidaat en dat er kansen waren voor Buitenpost, werd als positief ervaren. Ook ONS verloor vorige week ook, maar van een goed gevoel na die nederlaag zal geen sprake zijn geweest. Berkum wist de ploeg uit Sneek met 1-5 te verslaan. Het belooft een prachtige voetbalmiddag te worden, waar de belangen meteen groot zijn.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie