29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
BUITENPOST - Voetbalschool Veerkr88 heeft de knoop doorgehakt en organiseert dit jaar geen voetbalschool meer. “We hoopten vijf maanden na het afgelasten van de voorjaarseditie in de herfstvakantie wel een tweedaagse te kunnen houden”, aldus Wietse van der Veen van de voetbalschool. “Door de onzekerheid en ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om definitief een streep te zetten door de voetbaltweedaagse”.

Veerkr88 wil heel bewust niet kiezen voor een afgeslankte vorm van het voetbalevenement. “We doen dit al meer dan 10 jaar op een unieke manier,inclusief spetterende finale met publiek bestaande uit familie van de deelnemers. We doen het goed, of niet en richten ons nu op volgendjaar”. Veerkr88 hoopt dat 2021 een beter jaar wordt en zal dan in de meivakantie weer een voetbalschool organiseren.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie