14
zo, aug
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
TYTSJERK. KF De Wâlden is blij om te kunnen mededelen dat het de technische staf voor volgend seizoen rond heeft. In navolging van de contractverlenging van hoofdtrainer Luca Spin en teambegeleidster Maaike van der Meer is Eddy de Jong aangesteld als trainer/coach voor KF De Wâlden 2 en assistent van Spin. Hij is daarmee de opvolger van Johan Linthof. De Jong brengt een hoop ervaring met zich mee en is bovendien een echte clubman.

De Jong speelde in het verleden voor de eerste teams van zowel Tietjerk als DFD – de verenigingen waaruit fusieclub KF De Wâlden is ontstaan. Ook kwam hij vier seizoenen uit voor KV Leeuwarden. De afgelopen jaren speelde hij in het geroutineerde vierde team van bij KF De Wâlden en was hij een zeer gewaardeerd vrijwilliger en jeugdtrainer. “Het was voor mij enigszins een verrassing dat ze bij mij uitkwamen, maar na een aantal jaren jeugdteams getraind te hebben, is het ook wel mooi om nu op deze manier aan de slag te gaan”, vertelt De Jong, die uitkijkt naar de uitdaging. “Ik heb zin om aan de slag te gaan met deze groep. Wat ik belangrijk vind, is dat behalve de prestatie ook het plezier voorop staat. En ik denk dat beide goed samen kunnen gaan.”
Het bestuur en de Technische Commissie van KF De Wâlden is blij dat het in deze moeilijke tijden gelukt is om de technische staf voor volgend seizoen ruim op tijd rond te hebben.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie