20
do, jan
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Op zondag 6 oktober vindt in en rond het Wetter- en Willepark in Burgum de eerste Wetter- en Willerun over 5 of 9 kilometer plaats. Deze nieuwe prestatieloop wordt georganiseerd onder de vlag van de stichting Wetter- en Willepark. De stichting heeft als doel het bevorderen van beweging voor de samenleving in het Wetter- en Willepark. De opbrengsten van de loop gaan dan ook naar een lokaal goed doel dat letterlijk en figuurlijk gericht is op het in beweging krijgen van mensen. Voor deze eerste Run is FC Burgum geselecteerd als goed doel.


Voor de lagere school jeugd wordt vanaf 12.30 uur een sponsorloop in de vorm van een Elfstedentocht georganiseerd op de multifunctionele ijsbaan in het Wetter- en Willepark. Alle kinderen krijgen na het volbrengen van de ‘tocht’ natuurlijk ook een ‘echt’ Elfstedenkruisje! Deelnemers aan de loop over 5 of 9 kilometer, krijgen een speciaal t-shirt als aandenken. De lopers worden om 14.00 uur weggeschoten door een prominente gast uit de voetbalwereld.

Hoofdsponsor van de eerste Wetter- en Willerun is Plus Wolters uit Burgum. Het aandenken wordt gesponsord door De Boer Burgum B.V. Naast deze sponsors zijn tal van bedrijven in en rond Burgum aan de run verbonden. Inschrijven kan via www.wetterenwillepark.nl/run en vanaf 12.00 uur op de dag zelf. Het aantal lopers is gemaximeerd op 150. Het is dus verstandig van de voorinschrijving gebruik te maken om teleurstellingen te voorkomen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie