10
za, juni
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BREDA/AUGUSTINUSGA - Afgelopen zondag zijn drie teams van Set ‘m op afgereisd naar Breda voor een internationale acrowedstrijd. Kirsten en Fenna mochten al vroeg aan de bak en lieten hun balansoefening zien. Voor Fenna was dit haar eerste echte acrowedstrijd en dan gelijk al in de C-lijn. Dit is een team met veel potentie, maar helaas zat er zondag nog geen podiumplek in.

In blok 5 was het de beurt aan Sanne, Maxime en Jannie. Ook deze dames zitten in de C-lijn en lieten helaas alleen de balansoefening zien vanwege een blessure van Maxime. Ook hier zaten nog wat schoonheidsfoutjes in de dans, maar ook met dit mooie team komt het zeker goed.
’s Middags was het de beurt aan Paulien en Marrit. Vorig jaar zijn ze Nederlands kampioen in de B-lijn geworden, dus voor dit team de uitdaging om uit te komen op het hoogste niveau. Ze deden mee met een balansoefening en een combioefening. Bij de eerste oefening lieten ze een steekje vallen, maar de combioefening ging hun al behoorlijk goed af. Voor beide oefeningen kregen ze het goud omgehangen.

{gallery}Hilda/setmopbreda{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie