29
ma, nov
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
KOOTSTERTILLE - Zondag 8 maart klinkt alweer het startschot van de 19e editie van de Stertil Survivalrun. 1500 sur-vivalatleten gaan dan de strijd aan met zichzelf en de elementen in de ruim 50 hindernissen die in en rondom Kootstertille gebouwd zijn. De hindernissen staan verspreid over parcours van 4 tot 11 kilometer, die de atleten hardlopend moeten overbruggen om zo snel mogelijk de finishbel luiden. De start en finish vinden, evenals in voorgaande jaren, plaats in het centrum van Kootstertille bij de multifunctionele accommodatie ‘Tillehus’.


De eerste categorieën starten rond 10 uur en de laat-ste categorieën finishen rond 15 uur. De Stertil survivalrun 2020 belooft weer een groot spektakel te worden, dus kom dat zien! Het parcours is vanuit het centrum te voet bereikbaar en fietsroutes staan aangegeven.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie