28
zo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - Tijdens ronde 23 in de damarena van cafe de Haven was er een 100 % bezetting aanwezig. Bij welke vereniging is dit tegenwoordig nog het geval? Er was dan ook weer van alles te genieten. Naast 5 bekerwedstrijden werden er nog een 7 tal wedstrijden voor de onderlinge gespeeld. Drachtster Luitzen van der Heide die kan terugzien op een uitstekend seizoen had theoretisch nog kansen op de titel maar moest dan winnen tegen Eastermarder Simen Atsma.


Dat Simen best een behoorlijk potje kan schuiven is de meeste TTS ers inmiddels wel bekend. Deze avond was hij ook uitstekend in vorm en het leek er op dat Luitzen de bietenbrug werd opgestuurd. In een soort kamikaza aktie nam Simen de foute slagkeuze waardoor het uiteindelijk remise werd. Titelkandidaat Rein van der Wal had ondertussen zijn pot gewonnen tegen Anton van der Ploeg zodat in 1 keer alles duidelijk werd op de ranglijst. Rein kampioen en Luitzen met nog 2 wedstrijden te gaan misschien de 2e plaats.

Senior lid Douwe Hania was na een ziekteperiode ook weer van de partij en ging met de volle winst naar huis tegen Frans Postma. In de bekercompetitie deed Jan Kunnen goede zaken door in een simultaan aktie 4 punten te behalen.

Deze avond werd ook besloten om de slotavond op 1 mei a.s. te houden dit i.v.m. de a.s. zomercompetitie.

Uitslagen
Simen Atsma - Luitzen van der Heide 1-1
Joop de Graaf - Henk Westerhof 1-1
Jan Hoogsteen - Ate Oosterhof 1-1
Haye Wittermans - Karel de Bruin 0-3
Rein van der Wal - Anton vd Ploeg 3-0
Douwe Hania - Frans Postma 3-0
Wytze vd Meulen - Tjipke VLasma 3-0

Toerbokaal
Cees Dijkstra - Gerrit Terpstra 0-3
Jan Kunnen - Sape Hiemstra 1-1
Jan Kunnen - Durkje van Beets 3-0
Bareld Bekkema - Willem Hofstede 3-0
Jon Hiemstra - Johannes Baron 0-3

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie