13
ma, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
HARKEMA - Vrijdagavond was er een darttoernooi, gehouden door het Piratenteam Harkema. Het doel wat voor ogen was is Stichting MS. Het is al weer de 3e editie en naar verhoor was er in 2016 zo rond de 1500,00 euro bij elkaar gesprokkeld, een hele prestatie voor de mannen. Het is er gezellig op de vrijdagavond, de mannen darten er op los en ook onder de darters zijn een paar bekende namen. Bertus Sipma (bekend van het muziekcafe in Surhuisterveen), maar ook zanger Jelle Jitze gooide op de vrijdagavond even wat pijltjes.


De gehele week was er muziek, dit via de FM frequentie en via internet met 24 uur per dag. Met muziek zit je goed bij het team van PTH en dat dan een week lang.

Ook de mannen konden worden verwend. Een heelijke hamburger en niet te vergeten een lekker flesje bier ging er bij de mannen en vrouwen goed in. Natuurlijk allemaal voor het goede doel.

Zaterdag zal er een palingrokerij zijn en zijn er diverse optredens van o.a. Smurfke en Ingrid Elzinga.

Iedereen is dan ook van harte welkom.

{gallery}Syta/dart6517{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie