29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
NOARDBURGUM - Op 28 februari 2017 om 15.30 uur is het eerste mantelzorgcafé in Tytsjerksteradiel van start gegaan in De Balstien in Noardburgum. Met de aanwezigheid van 12 mantelzorgers was er een mooie opkomst voor de High tea. Allereerst was er een uitleg over ‘Mantelzorger? En nu?’ met hierin een uitleg over de huidige positie van een mantelzorger in de maatschappij en de daarbij horende wetten, regels, rechten en plichten. Een duidelijke uitleg die door de mantelzorgers als zeer welkom werd ontvangen.


Daarna is men in gesprek gegaan met welzijnswerk KEaRN, de Dorpenteams en de wijkverpleegkundigen van De Friese Wouden over verschillende onderwerpen die deze mantelzorgers bezighouden in het dagelijkse leven.

Als afsluiting werd er nog uitgewisseld hoe de mantelzorgers graag een vervolg zouden willen geven aan het Mantelzorgcafé in de toekomst. Hier is besloten dat er in mei 2017 weer een Mantelzorgcafé zal worden georganiseerd. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich aanmelden via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie