28
ma, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
KOOTSTERTILLE -  Wethouder Max de Haan van Achtkarspelen gaf maandag het startsein voor werkzaamheden aan het riool en de straten Frisostrjitte, Nassauwyk en de Maria Louiseloane in Kootstertille. Het rioolstelsel in Kootstertille wordt klimaatbestendig gemaakt. Regenwater en vuilwater worden van elkaar gescheiden. Het vuilwater wordt naar de rioolwaterzuivering afgevoerd. Ook worden de bestaande rijbanen opnieuw gefundeerd.De uitstraling van de kruispunten met de Nassauwyk en Maria Louiseloane veranderen.


‘Bij de totstandkoming van het definitieve ontwerp is nauw samengewerkt met de buurtbewoners en Plaatselijk Belang Kootstertille’, aldus Max de Haan. Aannemer KWS voert het werk in fasen uit. De verwachting is dat de nieuwe riolering voor de bouwvak aangelegd is en aan het einde van het jaar alle werkzaamheden zijn afgerond.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie