27
zo, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
BURGUM - Zaterdag was het niet heel druk, maar wel gezellig in het Burgumer centrum. De Burgumer Aktiviteiten Kommissie start het seizoen met het traditionele Korenfestival Burgum. Maar liefst 11 verschillende koren treden op vanaf vier verschillende podia. Pop, shanty en andere genres zijn vertegenwoordigd.


De podia waren aan de Markt bij Slagerij Jouke Klijn, op het plein bij Beerda Mode, bij De Pleats en het podium tegenover Blokker.De podia waren aan de Markt bij Slagerij Jouke Klijn, op het plein bij Beerda Mode, bij De Pleats en het podium tegenover Blokker.

De deelnemende koren waren: Frouljuskoar Eigenwiis, Shantykoor De Brêgesjongers, De Feanstampers, Shantykoor De Beurtskippers, Shantykoor de Pypkesjongers, Popkoor Wergea, EigenWijs Popkoor, Koardinaasje, Popkoor POP4YOU Hurdegaryp, ZZP-koor en Popkoor Passion 2 Sing.

Het Korenfestival werd georganiseerd door Sander en Atsje van De Muzykpleats en de Burgumer Aktiviteiten Kommissie.

Foto's: Auke-Jan Pruis

{gallery}Syta/koor14419{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie