26
za, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
LEEUWARDEN - Dinsdag veroordeelde politierechter Chris Beuker een inwoner van Surhuisterveen (29) bij verstek tot 4 weken cel en 8 weken voorwaardelijk. De Surhuistervener liep in zijn proeftijd toen hij op 5 januari bij een snackbar in Drachten iemand knock-out sloeg. Het slachtoffer lijdt aan de zeer zeldzame Noordzeeziekte. Door de mishandeling zijn de klachten die het slachtoffer al had verergert. Het slachtoffer krijgt ruim 2500 Euro schadevergoeding. De Surhuistervener moet ook een eerder voorwaardelijk opgelegde werkstraf van 40 uur alsnog uitvoeren.


Een maat van de Surhuistervener, een 21-jarige Harkemaster, was ook betrokken bij de ruzie. Volgens de politie zijn er beelden waarop te zien is dat de Harkemaster iemand op het achterhoofd slaat. De Harkemaster ontkent dit. De rechter bepaalde dat de beelden alsnog aan het dossier toegevoegd moeten worden. Daarna komt de zaak opnieuw ter zitting.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie