25
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
AUGUSTINUSGA - Al jaren zie je de trend dat de Fm Piraten geld inzamelen voor een goed doel. Ook de Parel fan de Walden had van 19 tot 22 april een muziek marathon en werd er geld binnen gehaald voor een A.E.D in het dorp. Deze zou moeten komen aan het West in Augustinusga. Frontman Jan Laanstra, beter bekend als de studio Ameland vertelt wat het programma was en dat er op  Paasmaandag een speciale gast was uitgenodigd. Dit was niemand minder dan entertainer Lammert Grofsmid.


De man kwam een middag in de studio en moest even achter de knoppen zitten met Frontman Jan Laanstra.  Het team moest dan ook zowel in de studio even op de foto's maar zeker ook buiten was er tijd om het team even op de plaat te zetten.

Het team ziet dan ook al weer uit naar de volgende marathon die ergens in de bouwvak vakantie gehouden zal worden.

{gallery}Syta/aed24419{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie