18
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
OENTSJERK - Op dinsdag 28 mei vierde het echtpaar Jacob en Wijke Vonk-Postma uit Oentsjerk hun 60-jarig huwelijksjubileum. Woensdag bezocht burgemeester Jeroen Gebben het jubilerende echtpaar. Hij overhandigde een ingelijst exemplaar van de trouwakte die het echtpaar bij hun huwelijksvoltrekking in 1959 ondertekende. Het echtpaar Vonk heeft 7 kinderen (5 zonen en 2 dochters), 20 kleinkinderen en 9 achterkleinkinderen. Een 10e achterkleinkind is op komst. 


Nadat het echtpaar trouwde huurden ze een boerderij aan de Dr. Kylstraweg in Readtsjerk, en begonnen een boerenbedrijf met een paar koeien In 1968 kochten ze de boerderij. Later breiden ze de boerderij nog uit met een nieuw woonhuis en een ligboxstal. Eén van de hoogtepunten was koe Hiltje 216 die 100.000 liter melk gaf. De boerderij is overgegaan naar zoon Jan, en kleinzoon Jacob werkt mee. Het echtpaar woont nu naar volle tevredenheid zelfstandig in Oentsjerk.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie