18
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
HURDEGARYP -  Buurvrouwen Bianca Wijnsma en Ytsje Damstra uit Hurdegaryp reizen vanaf 15 september in 7 dagen van Breda naar Boedapest in Hongarije. Ze reizen via Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Kroatië en Slovenië. Dit doen ze in een oud barrel van bouwjaar 2000 of ouder die maximaal 750 euro mag kosten.


Nu denkt u misschien dat de dames goed kunnen sleutelen aan auto's. Dit is echter niet het geval. Van auto's, techniek en navigatie hebben de dames geen verstand. Het idee ontstond op een zomerse avond met een wijntje in de hand. 

Bianca en Ytsje hopen met hun reis geld in te zamelen voor het pleeggezin van Anneke de Groot in Sint Jacobiparochie. In april gingen alle bezittingen van het gezin verloren bij een brand in hun woonboerderij. U kunt de avonturen van de dames volgen op De Rammelpagina op Facebook. Hier leest u ook hoe u kunt doneren of trotse sponsor kan worden.







Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie