24
do, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
BURGUM - Het afgelopen weekend stond Burgum in het teken van de beachsporten. Op de Markt was een hele zandvlakte aangelegd waarop het meeste zich afspeelde. De zaterdag begon met de Sterkste man van 'e Walden, gepresenteerd door Emiel van de Hunekop. Het publiek genoot van de sterke mannen. 's Avonds was het tijd voor beachvolleybal. En of het nog niet genoeg was zondag de beach-tennis aan de beurt. Het was een geweldig weekend met veel publiek.


Uitslagen:


DE STERKSTE MAN FAN ‘E WÂLDEN 

1. Marijn van Teulingen
2. Bas Arkenstijn 
3. Willem Moonen

De winnaars van het BEACHVOLLEYBALtoernooi

Bij de de ervaren zijn de Dwarsbongels eerste geworden. In de recreatieve poule is AFC Ajax met de beker naar huis gegaan. 


De winnaars van het BEACHTENNISTOERNOOI

De heren van Team Fluffie werden eerste in de ervaren poule. In de beginnerspoule zijn de heren van de Zandhappers eerste geworden.

Foto's: Auke-Jan Pruis 

Voor meer foto's klik je HIER 

{gallery}Syta/beach16719{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie