27
zo, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
BURGUM - Zaterdagmiddag speelde de energieke slagwerkgroep Afslag Sneek onder warme omstandigheden in het centrum van Burgum. Deze dynamische groep met zo’n tien slagwerkers komt het Burgumer centrum flink opschudden met drumwerk op allerlei instrumenten. Entertainment ten top, voor jong en oud. Ondanks het hete weer was er veel publiek.


Afslag Sneek is een onderdeel van de Sneker Advendo Korpsen Sneek en een bekende gast op straatfestivals in het hele land. Niet verwonderlijk, want ze vermaken het publiek met opzwepende muziek, geïnspireerd op ritmes van over de hele wereld. Door het afwisselende repertoire en een grote verzameling instrumenten bezorgden zij het publiek een adembenemende ervaring!

Foto's: Auke-Jan Pruis

{gallery}Syta/sneek24819{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie