17
vr, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
De Duo-expositie van rakumeester Tjabel Klok en de veelzijdige Rob Roukema is nog t/m woensdag 15 juli op afspraak te zien in Galerie Bloemrijk Vertrouwen, Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk.
De kommen, potten en schalen van Tjabel Klok uit Oudega oogsten veel lof . Tekstborden geven uitleg over de ontstaansgeschiedenis van raku en klassieke en hedendaagse toepassingen.
Naast werk van Klok zijn er circulaire glasobjecten, abstracte en gestileerde schilderijen in olieverf- of acryl op doek en enkele series zwartwitfoto’s van Oud-Gytsjerker Rob Roukema (1950-2020) te zien. Na deze expositie gaat het werk van Roukema terug naar de erfgenamen. De lezing door Gerhild van Rooij over zijn werk was volgeboekt, maar zal dit najaar herhaald worden. Opgave voor bezoek aan de expositie of de lezing kan via 06-25356418 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

{gallery}Hilda/2020/duoexpositie{/gallery} 

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie