17
vr, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
ALDTSJERK - De opening van Raamexpositie 4 ‘Wajangpoppen’ in Galerie Bloemrijk Vertrouwen is 15 juli groots gevierd. Tussen Pauluskerk, Oerein en Galerie keken circa dertig jonge en oudere bezoekers, galeriehouders en exposanten ademloos naar hedendaags, fantasierijk poppenspel van exposant Tieneke van Montfort. Er was zelfs bezoek uit Amsterdam om de bekende poppenspeelster te zien optreden.

Pop Cor Ona  vertelde over nichtjes en neefjes de Griepertjes, tante Influenza en zijn vrienden die in de heg lagen. Otter, aap, vogeltje, reiger en een heleboel anderen konden na een minicursus poppenspel dansen op het Coronalied van Yvonne Rehorst. De handpoppen mochten zwemmen, vliegen en praten en verwelkomden juichend het manshoge Gezelligheidsdier. Vanwege het grote succes speelt Tieneke op 7 augustus om 16 uur nog eens in Aldtsjerk, weer voor een vrije bijdrage. Reserveren kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-25356418. De eerste bezoekers hebben zich al aangemeld.

{gallery}Hilda/2020/gezelligheidsdier{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie