02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
HARKEMA - Een 46-jarige inwoonster van Harkema heeft een werkstraf van 60 uur opgelegd gekregen voor oplichting. In bijna twee maanden tijd had de vrouw in 2018 via Marktplaats meer dan 100 personen opgelicht.  Naast de werkstraf moet zij in totaal € 361,- terugbetalen aan de zes gedupeerden die een schadevergoeding hadden ingediend.
Ze bood spullen als kleding en laarzen van het merk Panama Jack te koop aan, maar leverde na betaling niet. Het geld gebruikte ze om online te gokken. De vrouw had begin 2018 ook al ruim € 15.000 achterover gedrukt bij het milieubedrijfje in Leeuwarden waar zij als boekhoudster werkte. Hiervoor werd ze in januari 2019 veroordeeld tot 120 uren werkstraf..De vrouw probeert nu haar fouten uit het verleden glad te strijken. Zo doet ze nu vrijwilligerswerk bij de verslavingszorg. Als ervaringsdeskundige geeft ze voorlichting.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie