02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
Gerhild van Rooij vertelt over tijdelijke kunstprojecten De interactieve poppentheatervoorstelling van Tieneke van Montfort vrijdag 7 augustus op het plein bij Van Sminiaweg 70 was volgeboekt, evenals eerder de voorstelling Gezelligheidsdier.
Naast Fries en Nederlands bezoek kwam er Duits en Russisch bezoek naar de internationale  poppenspeelster kijken. Ze lieten op deze gloeiend hete dag de kans niet voorbijgaan om het poppenspel te zien. Tieneke wist iedereen, van jong tot oud, te inspireren om in verschillende talen met haar poppen mee te spelen. In de schaduw naast Galerie Bloemrijk Vertrouwen, veilig met de pop op schoot of naast de poppenspeelster onder de boom of in de zon voor publiek. Op anderhalve meter afstand is er gelachen en gegriezeld. Iedereen beleefde even een andere werkelijkheid. Een van de gasten uit Duitsland noemde de voorstelling een bijzondere gift voor het leven, een ander was verbaasd dat iedereen kon leren poppenspelen en koesterde de pop.

Foto's Gerhild van Rooij

{gallery}Hilda/2020/poppenTieneke{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie