26
vr, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

FB Westermar

Nieuws
BURGUM - De fracties van GroenLinks, PvdA, VVD en de Partij voor de Boeren van Tytsjerksteradiel hebben een spoeddebat aangevraagd. De partijen willen het college van b. en w. ter verantwoording roepen over onder meer geldstromen rond de nieuwbouw van de nieuwe sporthal Nije Westermar en de azc-school in Burgum.
Partijen vinden dat de verantwoording van het college nodig is voordat het debat over de openingstijden en de schenktijden in kantines van sporthallen in de gemeente gevoerd wordt. Voordat het sportcafé in de Nije Westermar langer open kan blijven moet de Algemene Plaatselijke Verordening en de drank- en horecaverordening moeten aangepast. Vanwege coronamaatregelen vindt het spoeddebat plaats in het gemeentehuis in Buitenpost op woensdag 16 september 2020 vanaf 19.30 uur. Dit is live te volgen via internet.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie