19
vr, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - Wederom een bomvolle uitzending met veel gasten in de studio. Aandacht voor o.a.: Rinus Buising die uit de fractie GBA is gestapt en solo verder gaat, Dirk van der Woude (BCV) en Pieter Schols (VV Bergum) over de fusie tussen beide clubs en de toekomst, Kees Feenstra en Gert Nitters vertellen over het muziekfeest 'Spring is coming soon', Jeen Plantinga en Wopke Scholte geven inkijkje in filmclub Kleare Kimen, Durk Pool (VVD) en Douwe Hoogland (PvdA) over statenverkiezingen en de opkomst van FVD, Wytse Douma komt vertellen over de komende Verkeersmarkt voor senioren en last but not least, Tjibbe Brinkman die in de rubriek 'wat is jo nys dizze wike' een eigen kijk op het nieuws geeft.


Uitzending: zaterdag 30 maart van 10:00 tot 12:00 uur. Ontvangst via FM 105 en 107.8 en online via www.rtvkanaal30.nl. Ook te volgen als stream op facebook.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie