25
do, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdagavond 26 april van 20-22 u, is er weer een uitzending van No Nonsense op tv. Dit is een programma van RTV Kanaal30. De uitzending is te beluisteren/bekijken in Glinstra State in Burgum. Bands die de muzikale omlijsting zullen verzorgen zijn: “Trio Ossekop”, JD Blues Inc., Murk en The Rockabilly Ramblers.


“Trio Ossekop”
Johan Juckers, Frans van Meerloo en Cees Jolmers vormen samen muziekgroep “Trio Ossekop”. Johan Juckers was mede-oprichter van “Irish Stew”.
 
JD Blues Inc.
I4-mans formatie bestaande uit: Johan Dalstra, Henk de Vries, Johan Veenstra en Jaap Jurjen Veenstra, met oude blues klassiekers en recent werk.
 
Murk Aukema
Singer/songwriter afkomstig uit Hemrik. Hij schrijft luisterliedjes met teksten over vrijheid en de liefde.Singer/songwriter afkomstig uit Hemrik. Hij schrijft luisterliedjes met teksten over vrijheid en de liefde.
 
The Rockabilly Ramblers
Met boegbeeld zangeres Tjitske de Jong, nemen je mee naar de tijd van Cadillac 's, petticoats en vetkuiven. Muziek van Elvis Presley, Carl Perkins en andere grootheden uit vervlogen tijden. Robert Jan de Vries/gitaar, Yde Adema/contrabas en Victor Bruijn/drums.
 
Presentatie; Martin v.d. Velde, Jaap Melessen, Gerrie v.d. Meer

Publiek van harte welkom. Toegang vrij.

{gallery}Syta/no19419{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie