27
za, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdagavond 21 juni  van 20-22 u, is er weer een opname van een uitzending van No Nonsense op tv. Het wordt op 28 juni uitgezonden. Dit is een programma van RTV Kanaal30. De uitzending is te beluisteren/bekijken in Glinstra State in Burgum. Bands die de muzikale omlijsting zullen verzorgen zijn:  Gerard & Compagnie, Johan Zijlstra, Djembé/Percussiegroep “Kadung”, DeFries band uit Sneek. Presentatie; Martin v.d. Velde, Jaap Melessen, Gerrie v.d. MeerPubliek van harte welkom. Toegang vrij.


Gerard & Compagnie
Speelt folkmusic uit, de smeltkroes van culturen, die Verenigde Staten van Amerika heet. Akoestische muziek over de liefde, het leven, lijden, werken, hartstocht, dood, humor en melancholie!
 
Johan Zijlstra
Uit Berlikum vertolkt prachtige countryliedjes van o.a. Kip Moore & Zac Brown waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.
 
Djembé/Percussiegroep “Kadung”
Spelen traditionele ritmes van de “Malinke“ uit West-Afrika.
Alle ritmes hebben een speciale betekenis, sociaal, religieus of hebben te maken met dagelijkse activiteiten
 
DeFries band uit Sneek
Ooit begonnen als folkgroep met een repertoire van traditionals speelt tegenwoordig uitsluitend zelfgeschreven Friestalige nummers.

{gallery}Syta/band18619{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie