18
do, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM. TWIRRE is zaterdag 21 dec. van 10:00 tot 12:00 live te horen en te zien tijdens de eindejaars Op'e Hichte. Kom gezellig langs in Glinstra State en geniet (gratis) van deze lokale talenten. Twirre is de Friese benaming voor windhoos of wervelwind. Een twirre komt vaak voor als een trechtervormige slurf die onder een onweerswolk zichtbaar is. Soms bevat het objecten die tijdens de tocht over het aardoppervlak opgezogen zijn. Kortom, een bijzonder natuurfenomeen.
De band Twirre bestaat sinds begin 2009. Roelof Koopmans is zanger en gitarist. Hij trad eerst alleen op. Roelof heeft de afgelopen jaren twee bandleden 'opgezogen' in zijn 'Twirre', in 2008 Tim Kuilman en in 2017 Jurrien Binnerts. Twirre brengt covers, maar voornamelijk eigen werk, met teksten uit het leven gegrepen die met gevoel worden gebracht, zowel in het Fries als in het Engels. De nummers worden geschreven door Roelof en worden samen met Jurrien (zang) en Tim (toetsen) in een muzikaal jasje gestoken.
Met teksten recht uit het hart en drie enthousiaste muzikanten is het zeker de moeite waard om naar deze muziek te komen luisteren!

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie