25
di, juni
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
ALDTSJERK - Ballet Trynwâlden is een begrip. Sinds begin jaren tachtig heeft Gerhild van Rooij generaties de klassieke ballettechniek bijgebracht.
De balletmeisjes oefenen al weer weken in tuinen en zijn dolblij dat ze 2 juli weer in de zaal in Aldtsjerk kunnen dansen. Op 9 juli is er een open balletles, wie mee wil doen kan zich aanmelden. Woensdag vertellen de meisjes over ballet in Bjusterbaarlik bij RTV Kanaal 30. Techniek en samenstelling wordt verzorgd door Rita zelf en is woensdagmiddag van 16 tot 17 uur te beluisteren, of via uitzending gemist op deze site. Kinderen die met plezier balletdansen, trainen spelenderwijs hun muzikaal gehoor en voorstellingsvermogen. Ballet is geweldig en daagt uit om iets moeilijks onder de knie te krijgen waar je blij van wordt. Het geeft vrijheid, alsof je zweeft, en is met niets te vergelijken en je kunt er van alles mee uitbeelden.
Aanmelden voor 9 juli bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
{gallery}Hilda/2020/balletaldtsjerk{/gallery}


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties
Advertentie