05
zo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Volleybal
P2020046TRYNWALDEN - Even leek het alsof de dames van volleybalvereniging Trynwalden dinsdag naar Marssum waren gekomen om daar minimaal twee sets te winnen. Dit is niet zo raar als men zou denken, immers men gaat ten alle tijde voor de winst, echter gezien het moeizame spel dit seizoen van Trynwalden zou dit al heel knap zijn. Men wist en weet ook dat Marssum een moeilijk te bespelen ploeg is.

De eerste set ging boven verwachting erg goed voor de dames van Trynwalden en mede door een paar keer goed blokken van Pietsje Keuning wist men lang stand te houden tegen de dames van Marssum. Helaas liet Trynwalden de set met 25-24 uit handen glippen. Dit was geen reden om bij de pakken neer te zitten, het gaf juist inspiratie om de daarop volgende tweede set er stevig tegen aan te gaan. Dat de dames van Marssum sterk zijn bleek uit de 25-17 winst van deze set, al wil dit niet zeggen dat de dames van Trynwalden slecht speelden. Set drie was ook het aanzien meer dan waard, al ging ook deze set naar Marssum met 25-19. Over de vierde set kan men kort zijn, het was bar en boos aan de kant van Trynwalden en het was dan ook geen wonder dat de set met 25-4 verloren ging. Coach Corrie Giesing kon niet anders doen dan positief op de dames in praten, immers negatief commentaar zou niets veranderen aan de speelwijze van Trynwalden.

Na de pauze gingen de dames van Marssum door met waar zij waren begonnen waren, namelijk het binnen halen van de setwinst in set vijf, zes en zeven. De vijfde set ging met 25-14 naar Marssum. De dames van Trynwalden deden hun best en probeerden op alle mogelijke manieren er iets van te maken, echter het zat er gewoon niet in deze avond. Set zes eindigde in 25-16 en set zeven in 25-12 en dus was een 7-0 verlies een feit voor de dames van Trynwalden. Het is ook een feit dat als men de eerste set had weten te winnen er een heel andere wedstrijd te zien zou zijn geweest, immers het zou zelfvertrouwen hebben gegeven. Denk overigens niet dat de dames van Trynwalden depressief huiswaarts keerden, men weet nog vreugde te halen uit het spelletje, al is het telkens verliezen van wedstrijden niet leuk.


Dick Schalekamp

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie