29
ma, apr
0 Nieuwe art.

Korfbal
GARYP - Zaterdag 13 oktober, de verwarmingsknop in Garyp is nog éénmaal opgeschroefd naar standje zomer én het tweede team van V&V heeft net een knappe overwinning op koploper Ritola 3 weten te behalen. Het eerste team van Achilles is inmiddels uit Almelo komen aanwaaien. Alle ingrediënten voor een fantastische korfbalmiddag zijn aanwezig. De eerste helft is echter niet om over naar huis te schrijven. Beide teams starten niet scherp en er wordt zonder bravoure gespeeld. Dit resulteert in een 5-5 gelijkspel bij rust.

Hoogtepunt deze dag is het debuut van invaller Lianne Bosma. Zij speelt een geweldige tweede helft en weet daarnaast ook nog met een fraai doelpunt het vlaggenschip van Vlug en Vaardig voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te zetten. ​Hoogtepunt deze dag is het debuut van invaller Lianne Bosma. Zij speelt een geweldige tweede helft en weet daarnaast ook nog met een fraai doelpunt het vlaggenschip van Vlug en Vaardig voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te zetten. ​

Na dit doelpunt geven de Garipers de wedstrijd niet meer weg. Er volgen een reeks doelpunten van Femke Feenstra en ‘gouden wissel’ van de dag Remco Schraa. De wedstrijd eindigt in een 12-10 overwinning voor de thuisploeg V&V. ​

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121