04
za, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
meisjeHURDEGARYP - Tijdens de eerste plaatsingswedstrijd van groep 3 kwamen de meeste turnsters van WSBF voor het eerst uit in een hoger nivo. Dit resulteerde meteen in de eerste wedstrijd voor een aantal turnsters al uit in een plek op het podium.


Marrit Sietzema pakte overduidelijk het goud , Amanda Vegelin behaalde in een jongere categorie een zilveren medaille en Anouck van der Bij behaalde eveneens een medaille in dezelfde categorie.

Sharon Mozes en Aukje Boomsma vielen met een vierde plaats net buiten het podium net als Fleur Vegter die ondanks een foutje bij vloer toch nog een vijfde plek wist te bemachtigen in een zwaar deelnemersveld.

In Ferwerd zal op 25 maart a.s de tweede wedstrijd zijn. Hier moeten de turnsters nogmaals het nodige uit de kast halen om een plaats te bemachtigen voor het FK turnen

Aanstaande zaterdag moeten de meisjes van de 3 de divisie aantreden in Assen
op het Districtskampioenschap.
Op dit nivo wist Baukje Wassenaar vorig jaar nog Nederlands Kampioen te worden bij het onderdeel vloer
Daarnaast moeten ook op dezelfde dag de talentjes van WSBF aantreden in Dokkum voor hun eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen en zullen er een aantal acroteams van WSBF deelnemen in Drachten aan de derde plaatsingswedstrijd voor het FK.
anouck en amanda


 

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie