27
za, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - Nu de bondscompetities zijn afgelopen kunnen de Feansters dammers zich volop storten op de laatste wedstrijden van de onderlinge competitie. Degradatie van het 1 e team blijft nog een vraagteken gezien allerlei complicaties die zich in de Friese damwereld aftekenen. In de ereklasse zal waarschijnlijk het team van de Oldehove uit Leeuwarden verdwijnen gezien de opheffing van de club per 30 juni a.s. Bekend is dat DC Dokkum niet wil promoveren zodat enig overleg voor het komende seizoen wel gewenst is.


Ondertussen wordt ook gewerkt aan de voorbereiding van het bekende 28E Zomerdamtoernooi Friesland dat de laatste jaren gezamenlijk met damclub Heerenveen-Mildam wordt georganiseerd. Binnenkort meer hierover.

In de damarena werden nog een 10 tal potjes afgewerkt waarvan de uitslagen als volgt zijn.

Anton van der Ploeg - Jan Hoogsteen 3-0
Haye Wittermans - Luitzen vd Heide 0-3
Rein van der Wal - Henk Westerhof 1-1
Simen Atsma - Ate Oosterhof 0-3
Cees Dijkstra - Gerrit Terpstra 0-3

Willem Hofstede - Jan Hiemstra 1-1
Durkje van Beets - Wytze vd Meulen 0-3

Feanster Toer bokaal
Karel de Bruin - Bareld Bekkema 0-3
Jan Kunnen - Frans Postma 3-0
Sape Hiemsta - Johannes Baron 3-0

Voor een aantal spelers is het einde van de onderlinge competitie bereikt terwijl de komende weken via inhaalwedstrijden de definitieve ranglijst bekend gaat worden.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie