01
wo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
AUGUSTINUSGA - Afgelopen zaterdag mochten er maar liefst zes turnsters van Set’m op meedoen aan de Friese Kampioenschappen. Kaylee van Dijk mocht beginnen in pupil 1 D4 en werd in een zeer groot deelnemersveld van maar liefst 24 turnsters knap 3e van Friesland! Bij de jeugd D3 mocht Esther Hoogsteen na een strakke wedstrijd geturnd te hebben een zilveren medaille omhangen. In hetzelfde niveau werden Henrike Bronsema en Mariska Veenstra 7e en 8e.


Bij de jeugd D2 liet Marrit Posthumus weer prachtige oefeningen zien waarbij ze op vloer de hoogste score had van alle deelnemers. Ook op de balk bleef ze keurig staan na een radslag. Ook Marrit werd beloond met een zilveren medaille en mag zich nr 2 van Friesland noemen in haar niveau. Jannie de Beer deed in hetzelfde niveau mee maar viel helaas van de balk. Zij werd uiteindelijk 6e van de 17 deelnemers.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie