19
vr, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - In de Sportboulevard in Dordrecht werd de 1e Miss Sparta Cup gehouden. OBQ-DFS nam deel met 7 gymnastes aan dit internationale toernooi ritmische gymnastiek, met deelneemsters uit België, Duitsland en Nederland. Het werd een succesvolle afsluiting van een prachtig wedstrijdseizoen met 3 x goud, 2 x zilver en 1 brons plus 2 x Miss Sparta.Alissa van Vliet won het goud bij de benjamins met haar 2-kamp. Nijah de Boer won bij de junioren B het goud met haar bal en knotsoefening en Jente Bouma won bij de senioren B met hoepel en bal.


Sara Zarza en Lisa van Dongen behaalden een mooie 2e prijs, Sara bij de junioren en Lisa bij de senioren.Nadine Hoitinga won een 3e prijs bij de senioren C met haar hoepel en baloefening.

Veerle Tuinema eindigde als 5e bij de prejunioren.Op het eind van de dag werd er per leeftijdscategorie een Miss gekroond. Alissa van Vliet won deze sjerp bij de benjamins en Lisa van Dongen bij de senioren.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie